Ece Erken (eceerken)

1 Mayıs 1978 tarihinde Çorlu’da doÄŸdu. Aslen Samsunludur. Babası subay olduÄŸu için tayinlerden dolayı AÄŸrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeÅŸitli yerlerde yaÅŸadı.

Eceerken

Liseyi Ä°stanbul BeÅŸiktaÅŸ Atatürk Anadolu Lisesi'nde bitirdi. Babasıyla annesi ayrıldı; Ece Erken, annesiyle BeÅŸiktaÅŸ’ta yaşıyor ve bir abisi var.

Sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs’ta Bayrak Radyo Televizyonunda baÅŸladı. Sonra sırasıyla; Ankara’da Radyo Vizyon’da ve Radyo Genç’te çalıştı. Ardından Ä°stanbul’a geldi ve Kral TV’de iÅŸe baÅŸladı. Kral TV’den sonra ise, Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva’da çalıştı.

Televizyonculuk kariyerine ilk Star Tv’de baÅŸladı. Daha sonra, Kanal 6, Number One TV, Genç TV’de çalıştı. 4 yıl Show TV’de program yaptı. Kanal 1'de sunuculuk yaptı. ATV'de “Mavi Åžeker” adlı programın sunuculuÄŸunu yaptı. ATV'de Enbe Orkestrası ile birlikte “Enbeyaz Geceler” adlı programın sunuculuÄŸunu yaptı. FOX TV'de "Aç Aç Kazan" adlı programı sundu. 2011 yılında ise Kanaltürk'te Davut GüloÄŸlu ile “Hayata Gülerken” adlı eÄŸlence programını sundu. Beyaz TV'de yayınlanan “Tatlım Benim” adlı programı sundu.

Ece Erken

2000 yılında TGRT kanalında oynayan “Nilgün” dizisinde baÅŸrolde oynadı. “Lise Defteri “adlı dizide Nil rolünü canlandırdı.

Ece Erken, 2012 yılında Ortadoğu'nun en önemli kahve markalarından "Mahmood Coffee"nin yeni reklam yüzü oldu.

Ece Erken, 1 Eylül 2008 tarihinde Tuncer Öztarhan ile evlendi. 2009'da boşandılar. 24 Haziran 2014 tarihinde Serkan Uçar ile İzmir'de evlendi. 7 Nisan 2015'te Eymen isminde bir oğlu oldu. 22 Ekim 2015 tarihinde boşandı.

Ece Erken

Ece Erken İnstagram fotoğrafları








Post a Comment

Daha yeni Daha eski