BERFİN NİLSU AKTAŞ (nilsuberfinaktas)

Geleceğin Starı" programı ve Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile tanıdığımız Berfin Nilsu Aktaş 1998 yılında dünyaya geldi. Aslen Ankara’lı olduğu bilinen 22 yaşındaki güzel oyuncu annesinin ortanca kızıdır.

İlk oyunculuk deneyimini 2017 de çekilen Çetmen Mobilya reklam filminde yaşayan güzel oyuncu, en son Show Tv ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Gökçe Mollaoğlu olarak karışımıza çıkıyor. Oyunculuğu çok sevdiği bilinen ve yeteneğinin oyunculukta olduğu bilinen Berfin Nilsu Aktaş, Yetenek Evi kursunda hayali olan oyunculuk dersleri almıştır.

Sevilen oyuncu Berfin Nilsu Aktaş’ın yeteneğinin ve güzelliğinin fark edilmesi ise 2018 de katılığı Geleceğin Starı yarışması ile olmuştur. Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak'ın jüri koltuğunda oturduğu, Müjde Uzman'ın sunduğu Geleceğin Star'ı yarışmasına katılan Berfin Nilsu Aktaş burada Ferit Aktuğ’un takımında yer almış özellikle Ferit Aktuğ’un en başarılı bulduğu oyunculardan biri olmuştur.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Gökçe kimdir?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Gökçe Mollaoğlu, Kuzey Mollaoğlu'nun üç kızından biridir. Kuzey'in en şımarık kızlarından biri olan Gökçe, annesi Şule Mollaoğlu'nun tarafını tutan tek kişidir. Kendilerini terk eden anneleri Şule Mollaoğlu ile kendilerini terk ettiğinden beri görüştüğü ortaya çıkan Gökçe, babası ve kardeşlerinden tepki almıştı. Daha sonra babasını ve kardeşlerini terk ederek annesinin yanına gitmeye karar veren Gökçe, şoför Osman'ın havalimanına gelerek kendisini ikna etmesi sonucu gitmekten vazgeçmiş ve geri dönmüştür. Yıldız ile ilk tanıştığından beri yıldızı barışmayan Gökçe annesi ile babasının barışmasından yana olduğu için Yıldız'ın babası ile ilişkisi olmasını onaylamayan tek kişidir. Gökçe annesinin Yıldız ile mücadelesinde en büyük destekçisi olacak. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Gökçe karakterini Berfin Nilsu Aktaş canlandırıyor.












































Post a Comment

Daha yeni Daha eski