Hannah Palmer kimdir?

Hannah Palmer, binlerce takipçi toplamayı başaran Instagram sayfasında bikinili resimler yayınlamasıyla tanınan bir sosyal medya yıldızı ve modelidir. Maximin Kapak Kızı Yarışmasına katıldıktan sonra ilgi odağı olmaya başladı. Derginin kapak kızı seçilmese de, katılımı onu popüler yaptı. Daha sonra sosyal medya platformlarında ünlendi ve tanınmış markalardan modelleme teklifleri almaya başladı. Palmer, KO saatler ve Bang Energy gibi markalar için modellemenin yanı sıra, Raul Gomez ve Larisa Elaine gibi ünlü fotoğrafçılar için de modellik yaptı. Hannah Palmer güzellik sektöründe bir iş sahibi olmayı hedefliyor. Ayrıca, dünyanın dört bir yanındaki kadınların ve kızların refahı için çalışan kuruluşlarla el ele vererek evsiz kadınlara yardım etmeyi de çok isterdi.

{tocify} $title={İçindekiler}

Hannah Palmer Kimdir?

Hannah Cozette Palmer, 18 Mayıs 1998de ABDde doğdu. Prescott Lisesine gittiği Arizonada büyüdü. Mezun olduktan sonra Arizona Üniversitesine gitti. Ayrıca modelleme ve moda endüstrisine aşık olduğu Phoenix, Arizonadaki Penrose Academy adlı bir güzellik okuluna katıldı. Modellik kariyerine fotoğraflarını Instagram gibi sosyal medya platformlarında yayınlayarak başladı. Resimleri pek çok kişinin dikkatini çektiğinde, en popüler erkek dergilerinden biri olan Maxim için modellik yapmayı denemeye teşvik edildi. Ardından, "Maxim" dergisinin "Kapak Kızı Yarışması" na katılmaya karar verdi. Yarışmada 34. oldu. Yarışmaya katılımı popülaritesini artırdı. Daha sonra KO saatleri, Bang Energy ve Manscaped gibi markalar tarafından imzalandı. Ayrıca Larisa Elaine ve Milian Eyes gibi popüler fotoğrafçılar için poz vermeye başladı. Palmer, şaşırtıcı modelleme becerileri ve görünümü sayesinde, Fashion Nova gibi dünyaca ünlü moda markalarıyla çalışma fırsatları da kazandı.

Hannah Palmer'ın sosyal medya kariyeri, tanınmış fotoğrafçılar ve moda markalarıyla çalışmaya başladığında fırladı. Bikini kaplı fotoğraflarıyla dolu 'Instagram' hesabının şu anda 700 binden fazla takipçisi var. Fotoğraflarının çoğu binlerce "beğeni" ve yüzlerce yorum topluyor. Ağustos 2015'te oluşturduğu 'Twitter' sayfası altı binden fazla takipçi kazanmayı başardı. Palmer, 'Twitter' ve 'Instagram gibi platformlarda aktif olmanın yanı sıra, içerik oluşturucuların ve sosyal medya yıldızlarının abonelik tabanlı bir içerik hizmeti çalıştırmasına olanak tanıyan bir üyelik platformu olan' Patreon'da da aktiftir. Hizmet, modellerin ve sanatçıların abonelerine özel hizmetler sunmasına olanak tanır. Hannah Palmer'ın 'Patreon' sayfasında, aylık 5 ila 100 ABD doları arasında değişen birçok abonelik seçeneği vardır. Abonelikler, 'Patreon' beslemesine erişim sağlayan hizmetler sunmanın yanı sıra, özel 'Snapchat' hesabına da erişim sağlar. Palmer ayrıca, kullanıcılarının fotoğraf çekmelerine ve çeşitli düzenleme araçlarını kullanarak düzenlemelerine olanak tanıyan popüler fotoğrafçılık mobil uygulaması 'VSCO' üzerinde de aktiftir. Palmer, ABD'deki en ünlü modellerden biri olmayı hedefliyor. Moda ve güzellik sektöründe kendi işini kurmayı da çok isterdi.

Yaşamı

Hannah Palmer seyahat etmeyi çok seviyor ve ABD'deki birçok popüler tatil destinasyonuna gitti. Ayrıca 'Disneyland' gibi yerleri ve 'Coachella Valley Müzik ve Sanat Festivali' gibi etkinlikleri ziyaret etmeyi de seviyor. Seyahat dışında, boş zamanlarını spor salonunda egzersiz yaparak geçiriyor çünkü bir fitness fanatiği. Palmer, gelecekte kar amacı gütmeyen kuruluşlarla el ele vererek evsiz kadınlara yardım etmeyi umuyor. Halen, popüler markalar ve fotoğrafçılar için poz vermeye devam ettiği ABD'de yaşıyor.

Fotoğrafları

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24


Post a Comment

Daha yeni Daha eski