Barbaros dizisi ne zaman başlayacak? Dizi için tarih belli oldu mu?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin paylaştığı Barbaros dizisinin heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey'e hayat veren Engin Altan Düzyatan, bir tarih dizisi ile yeniden karşımıza çıkacak. Barbaros dizisi ile ilgili son dakika gelişmelerini birçok kişi takip ediyor. Barbaros dizisi ne zaman başlayacak? Dizi için tarih belirlendi mi? Barbaros dizisinin konusu nedir? Barbaros dizisinde hangi oyuncular olacak? Barbaros dizisi ne zaman başlayacak?

{tocify} $title={İçindekiler}

Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz'ın yazdığı Barbaros dizisi Taylan Kardeşler tarafından yönetiliyor.

Barbaros dizisinin konusu nedir?

Barbaros dizisinde Osmanlı Devleti'nin ilk kaptan paşası olarak bilinen ve Kaptan-ı Deryası olarak bilinen Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatı ele alınacak.

Barbaros dizisinde hangi oyuncular olacak?

Dizinin başarılı oyuncusu Engin Altan Düzyatan ise Oruç Reis rolünü oynayacak. Ulaş Tuna Astepe, Barbaros Hayrettin Paşa rolünü oynayacak.

Dizinin diğer oyuncu kadrosu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Barboros dizisi ne zaman başlayacak?

Barbaros dizisi TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Barbaros dizisinin ne zaman başlayacağına dair resmi bir açıklama yok.

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren'in Barbaros Dizisi açıklaması!

Ocak ayında "Barbaros" un yayınlanacağını ifade eden Eren, sözlerine şöyle devam etti:

"Denizcilik hikayemiz yeni değil. Yüzyıllar öncesine dayanıyor. Barbaros Hayrettin Paşa ve Oruç Reis onun en önemli karakterlerinden biri. Her iki karakterimiz de Akdeniz'in Türk gölü olduğu bir dönemin kahramanları. Barbaros ile biraz günümüze paralel "Mavi Vatan"a benzer şekilde o zaman ki kendi kahramanlarımızı izleyeceğimiz bir yapım olacak."



Post a Comment

Daha yeni Daha eski